Antique Buchanan XXL

59,95

Originele Schotse geruite zeer brede Tartan Antique Buchanan XXL sjaal of cape. Gemaakt van duurzame en zachte 100% Merino lamswol en stijlvol afgewerkt met franjes. De Antique Buchanan maakt deel uit van een van de vele unieke Tartan clans. De sjaal en cape voelen door de lamswol heel comfortabel aan.

In diverse Tartan clans, kleuren of designs zijn de sjaals en cape in verschillende lengtes en breedtes verkrijgbaar. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en natuurvriendelijk. Heerlijk warm om de nek of schouders te dragen. De XXL sjaal en cape kunnen eventueel met een Schotse speld vastgezet worden.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.