Vragen?

Wij helpen je graag verder.

agsdix-fas fa-truck

Binnen 2 werkdagen geleverd

14 dagen bedenktijd

agsdix-far fa-credit-card

Veilig online betalen

We scoren een 9,4/10 bij onze klanten

Neem contact op

agsdix-fab fa-whatsapp

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

De gemiddelde levertijd bedraagt 2 werkdagen. Voor de kussens hanteren wij een levertijd van 5 werkdagen, aangezien deze op maat gemaakt worden.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Hoe kan ik iets retourneren?

De afnemer heeft het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend en ter attentie van TartanTweed B.V. Bachstraat 19, 3363 LJ in NL-Sliedrecht. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op retournering. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt TartanTweed er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

1
0
Jouw winkelmandje