Multi Spot Lilac

29,95

Een Engelse Multi Spot Lilac sjaal van 100% Merino lamswol in de kleuren van een regenboog. De sjaal is aangenaam zacht en tweezijdig te gebruiken. De ene zijde is bontgekleurd en de andere zijde heeft rustige kleuren. De verschillende gekleurde stippen en de afwerking met franjes in dezelfde kleuren maken het een bijzonder vrolijke sjaal. Door de tweezijdigheid en het verrassende kleureneffect onderscheidt deze Multi Spot sjaal zich duidelijk van andere sjaals.

Deze bijzonder speciale sjaal is in Engeland in een ambachtelijk weverij geweven. Door de diversiteit aan kleuren kan deze lekker warme en comfortabele sjaal bij nagenoeg iedere jas gedragen worden.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

Sale

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Ja, onze winkel is te vinden in De Graanbuurt, Doetseweg 34, 3381 KE te Giessenburg. Hier kunt u genieten van ruim 25 unieke winkels en Horeca. Een echte aanrader voor een leuk dagje uit. Wij zijn geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.