Arequipa Latte Beige XL

Uitverkocht

Een superzachte en luxe wollen 100% baby-Alpaca Arequipa Latte Beige XL-sjaal. Eerlijke materialen van hoogwaardige topkwaliteit. De XL-sjaal is extra lang en breed, heel licht en fraai afgewerkt met mooie franjes. Deze beige Arequipa XLsjaal maakt deel uit van onze uitgebreide collectie baby-Alpaca sjaals in prachtige en natuurlijke kleuren. Draagt heel comfortabel om de nek of om de schouders en is niet alleen heerlijk warm, maar staat ook heel chique.

De XL-sjaal is gemaakt in Denemarken. De wol komt uit Peru, waar de Alpaca’s leven. De extra zachte wol voor deze exclusieve XL-sjaal is daar op natuur- en diervriendelijke wijze verkregen.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Ja, onze winkel is te vinden in De Graanbuurt, Doetseweg 34, 3381 KE te Giessenburg. Hier kunt u genieten van ruim 25 unieke winkels en Horeca. Een echte aanrader voor een leuk dagje uit. Wij zijn geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.