Arequipa Latte Beige XL

109,95

Een superzachte en luxe wollen 100% baby-Alpaca Arequipa Latte Beige XL-sjaal. Eerlijke materialen van hoogwaardige topkwaliteit. De XL-sjaal is extra lang en breed, heel licht en fraai afgewerkt met mooie franjes. Deze beige Arequipa XLsjaal maakt deel uit van onze uitgebreide collectie baby-Alpaca sjaals in prachtige en natuurlijke kleuren. Draagt heel comfortabel om de nek of om de schouders en is niet alleen heerlijk warm, maar staat ook heel chique.

De XL-sjaal is gemaakt in Denemarken. De wol komt uit Peru, waar de Alpaca’s leven. De extra zachte wol voor deze exclusieve XL-sjaal is daar op natuur- en diervriendelijke wijze verkregen.

Wissen
N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

agsdix-fab fa-whatsapp

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.

1
0
Jouw winkelmandje