Salta Blue Stripes

59,95

Een superzachte en luxe wollen 100% baby-Alpaca Salta Blue Stripes sjaal. Eerlijke materialen van hoogwaardige topkwaliteit. De sjaal is extra lang, heel licht en fraai afgewerkt met mooie franjes. Deze blauw, donkergrijs gestreepte sjaal maakt deel uit van onze uitgebreide collectie baby Alpaca sjaals in prachtige en natuurlijke kleuren. Draagt niet alleen heerlijk warm en comfortabel, maar staat ook heel chique.

De sjaal is gemaakt in Denemarken. De wol komt uit Peru, waar de Alpaca’s leven. De extra zachte wol voor deze exclusieve sjaal is daar op natuur- en diervriendelijke wijze verkregen.

Wissen
N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

agsdix-fab fa-whatsapp

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.

1
0
Jouw winkelmandje