Mohair 505

134,95

Dit super-zachte en veder-lichte Mohair plaid 505 uit Ierland is aangenaam warm. Het plaid is samengesteld uit 2 wol-soorten. Het Mohair-aandeel is 70% en het overige wol-aandeel 30 %. Het plaid is goed opgeborsteld. De wol van het Mohair plaid komt van de geit. Het Mohair plaid is verkrijgbaar in mooie felle en in gedekte kleuren. Het plaid is zeer zacht en licht, maar is en blijft van hoge kwaliteit. De uiteinden van dit plaid zijn afgewerkt met subtiele korte franjes.

De grootte van het plaid is ca. 182 x 137 cm en is binnen en buiten te gebruiken. Er zijn ook kleine plaids van ca. 100 x 137 cm. In Engeland wordt dit kleinere plaid “knee-rug” genoemd. Ideaal voor heerlijk warme knieën of schouders.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.