Mohair 502

139,95

Dit super-zachte en veder-lichte Mohair plaid 502 uit Ierland is aangenaam warm. Het plaid is samengesteld uit 2 wol-soorten. Het Mohair-aandeel is 70% en het overige wol-aandeel 30 %. Het plaid is goed opgeborsteld. De wol van het Mohair plaid komt van de geit. Het Mohair plaid is verkrijgbaar in mooie felle en in gedekte kleuren. Het plaid is zeer zacht en licht, maar is en blijft van hoge kwaliteit. De uiteinden van dit plaid zijn afgewerkt met subtiele korte franjes.

De grootte van het plaid is ca. 182 x 137 cm en is binnen en buiten te gebruiken. Er zijn ook kleine plaids van ca. 100 x 137 cm. In Engeland wordt dit kleinere plaid “knee-rug” genoemd. Ideaal voor heerlijk warme knieën of schouders.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Ja, onze winkel is te vinden in De Graanbuurt, Doetseweg 34, 3381 KE te Giessenburg. Hier kunt u genieten van ruim 25 unieke winkels en Horeca. Een echte aanrader voor een leuk dagje uit. Wij zijn geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.