Merino Cashmere 1459

Uitverkocht

Een buitengewoon zacht Merino Cashmere 1459 plaid van 5% Cashmere wol en 95% fijne Merino wol. Hierdoor voelt het plaid bijzonder aangenaam aan. De Cashmere wol, of ook wel Kasjmier of Kasjmir genoemd, komt meestal van de nek en de kin van de geit. In combinatie met de heerlijke zachte Merino lamswol is het Merino Cashmere 1459 plaid dan ook superzacht en heel prettig in het gebruik. De schitterende kleuren en de afwerking met franjes maken deze duurzame deken tot een prachtig geheel.

De wol van de Kasjmir geit is vernoemd naar de Kasjmir streek in o.a. India waar deze geiten leven. De wol is daar op natuur- en diervriendelijke wijze vandaan gehaald en in een weverij in Ierland geweven. Het resultaat is er naar. Een heerlijk warm en sfeervol plaid van hoge kwaliteit.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Ja, onze winkel is te vinden in De Graanbuurt, Doetseweg 34, 3381 KE te Giessenburg. Hier kunt u genieten van ruim 25 unieke winkels en Horeca. Een echte aanrader voor een leuk dagje uit. Wij zijn geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.