Merino Cashmere 1467

134,95

Een buitengewoon zacht Merino Cashmere 1467 plaid van 5% Cashmere wol en 95% fijne Merino wol. Hierdoor voelt het plaid bijzonder aangenaam aan. De Cashmere wol, of ook wel Kasjmier of Kasjmir genoemd, komt meestal van de nek en de kin van de geit. In combinatie met de heerlijke zachte Merino lamswol is het Merino Cashmere 1467 plaid dan ook superzacht en heel prettig in het gebruik. De schitterende kleuren en de afwerking met franjes maken deze duurzame deken tot een prachtig geheel.

De wol van de Kasjmir geit is vernoemd naar de Kasjmir streek in o.a. India waar deze geiten leven. De wol is daar op natuur- en diervriendelijke wijze vandaan gehaald en in een weverij in Ierland geweven. Het resultaat is er naar. Een heerlijk warm en sfeervol plaid van hoge kwaliteit.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.