John Hanly Winter 187

79,95

Dit John Hanly Ireland Winter 187 plaid met bonte ruiten is gemaakt van 100% zuivere scheerwol. De variatie in de kleuren maakt ieder plaid uniek. Het in Ierland geweven plaid is bijzonder sterk en heerlijk warm. Een fijn plaid voor in huis, maar ook uitermate geschikt om ’s avonds op het terras of tijdens een picknick te gebruiken. De keurig met franjes afgewerkte Ireland Winter 187 is van zeer goede kwaliteit, duurzaam en natuurvriendelijk.

Zuivere Scheerwol (Schurwolle in het Duits) is onbeschadigde wol geschoren van een gezond levend schaap. Deze wol is heerlijk warm, maar geeft in de zomer juist een verkoelende bescherming.

 

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

Uitverkocht!

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.