Antique Dress Stewart Rits

59,95

Een duurzaam kussen in originele Schotse Antique Dress Stewart Tartan ruit. Gemaakt van zachte Merino lamswol. Het kussen heeft prachtige en natuurlijke kleuren en is leverbaar in dezelfde Tartan clans en designs als de plaids. Het kussen is verkrijgbaar in 2 formaten. Het binnenkussen is gevuld met vedervulling en is uitneembaar. De achterzijde van het kussen wordt dichtgemaakt met een met stof bedekte ritssluiting of met franjes en sierlijke knopen.

Het kussen is lekker stevig, maar tegelijkertijd heel comfortabel in het gebruik. Het staat bovendien bijzonder gezellig, fraai en decoratief in huis. Zeker in combinatie met het Antique Dress Stewart Tartan plaid.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.