Cosmo Tickled Pink

89,95

De unieke McKernan Cosmo Tickled Pink wollen sjaal is extra lang en breed. De sjaal is geweven van 100% wol. De kleur van de Cosmo sjaal verandert draad voor draad over de volle breedte. Dit bijzondere effect wordt met een speciaal weefgetouw bereikt. De Cosmo Tickled Pink wollen sjaal heeft aan de uiteinden handgeknoopte kwastjes. Elk jaar veranderen de kleuren om ervoor te zorgen dat de sjaal ieder jaar weer aantrekkelijk is voor zijn fans. Deze chique sjaal is al meer dan 25 jaar een bestseller.

De McKernan sjaals zijn bedachte en met originele patronen ontworpen sjaals. Ze zijn geweven of gebreid. Een diversiteit aan natuurlijke texturen en harmonieuze kleuren om een geliefd en blijvend aandenken te worden. Wol of zijdeachtig, fijn of dik, glad of getextureerd, er zijn sjaals voor elke gelegenheid. De passie en het vakmanschap zijn in alle producten zichtbaar.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.