Small Mohair 502

65,00

Dit super-zachte en veder-lichte Small Mohair plaid 502 uit Ierland is aangenaam warm. In Engeland wordt dit kleinere plaid “knee-rug” genoemd. Ideaal voor heerlijk warme knieën of schouders. Door zijn afmetingen is dit plaid perfect voor op reis, in bijvoorbeeld een koud vliegtuig. Het plaid is samengesteld uit 2 wol-soorten. Het Mohair-aandeel is 70% en het overige wol-aandeel 30%. Het plaid is goed opgeborsteld. De wol van het Mohair plaid komt van de geit. Het Mohair plaid is verkrijgbaar in mooie felle en in gedekte kleuren. Het plaid is zeer zacht en licht, maar is en blijft van hoge kwaliteit. De uiteinden van dit plaid zijn afgewerkt met subtiele korte franjes.

De grootte van het plaid is ca. 100 x 137 cm. Er zijn ook grotere plaids van ca. 182 x 137 cm. Deze zijn binnen en buiten te gebruiken, zowel decoratief als om heerlijk onder te liggen op de bank.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

Uitverkocht!

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Ja, onze winkel is te vinden in De Graanbuurt, Doetseweg 34, 3381 KE te Giessenburg. Hier kunt u genieten van ruim 25 unieke winkels en Horeca. Een echte aanrader voor een leuk dagje uit. Wij zijn geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.