Rainbow Multispot Grey

109,95

Een Engels Multi spot Grey plaid van 100% Merino lamswol in de kleuren van een regenboog. Het plaid is tweezijdig te gebruiken. Het heeft een bonte en een minder kleurige zijde. Door de verschillende gekleurde stippen komt het plaid heel vrolijk over. De Multi spot Grey deken is afgewerkt met franjes, eveneens in dezelfde diversiteit aan kleuren. Het plaid is geweven van aangenaam zachte Merino lamswol, waardoor het heel comfortabel en lekker warm is. Daarnaast onderscheidt deze deken zich duidelijk van andere plaids door de tweezijdigheid en het verrassende kleureneffect.

Dit bijzonder speciale plaid is in Engeland in een ambachtelijk weverij geweven. Het plaid is heerlijk warm en kan zowel in huis als buiten op het terras gebruikt worden. Voor zowel binnen als buiten is dit plaid een verrijking voor iedere woning.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.