Bogota 5313

219,99

Een bijzonder luxe en heerlijk zacht Scandinavisch Bogota 5313 plaid. Gemaakt van 100% Baby-Alpaca wol. Door deze wolsoort en de prachtige en natuurlijke kleuren is dit een plaid van topkwaliteit. De alpacawol is zeer zacht, waardoor het extra comfortabel op de huid aanvoelt. De wol is heel licht, heeft zeer goede isolatie eigenschappen en is waterafstotend. Dit schitterende Bogota 5313 plaid is stijlvol afgewerkt met franjes.

De Alpaca leeft in het Andes gebergte in Zuid-Amerika, maar de wol wordt in Denemarken geweven. De alpacawol is warmer en sterker dan van enig ander zoogdier. De wol is duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en natuurvriendelijk.

N

Gratis bezorging vanaf € 150,-

N

14 dagen bedenktijd

N

Veilig betalen

Uitverkocht!

En wat vind je van deze?

Afgeprijsd voor jou

Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Wij leveren gemiddeld binnen 2 werkdagen, met uitzondering van kussens. Deze worden op bestelling gemaakt waardoor de levertijd 5 werkdagen is.

Heeft Tartan Tweed een winkel?

Nee, Tartan Tweed heeft geen fysieke winkel. Wel zijn wij met regelmaat te vinden op fairs in binnen -en buitenland. Hierboven vindt u de fairs waar wij dit jaar aan deelnemen. Tevens biedt Tartan Tweed u de mogelijkheid om, op afspraak, een bezoek aan onze showroom aan huis te brengen. Stuur ons hiervoor een e-mail.

Direct antwoord op je vraag?

Wij proberen binnen 1 uur te reageren.